Крим можна буде повернути через 3-4 роки – Богословська

Читать на русском

Народний депутат Інна Богословська вважає, що через три-чотири роки Україна отримає гарні шанси знову приєднати Крим до своєї території.

Про це вона сказала впродовж онлайн-конференції на порталі Ліга.net, передає «Слово і Діло».

«Ми через 3-4 роки матимемо всі шанси повернути Крим. Через 4 роки закінчуються повноваження Путіна», - зазначила Богословська.

Депутат вважає, що нинішній президент РФ Володимир Путін не зможе переобратися на новий термін, оскільки за цей час він остаточно налаштує проти себе весь світ, і Росія опиниться в повній ізоляції, що, у свою чергу, позначиться на соціально-економічній обстановці в країні.

«Росія буде піддана економічним санкціям, вона перестане бути монополістом-постачальником електро-, газової і нафтової енергії, економічно Росії буде дуже важко... Економічно та соціально Росію почне трясти», - спрогнозувала нардеп.

Водночас Богословська упевнена, що Крим був зданий Росії свідомо й був предметом таємних домовленостей за участю Юлії Тимошенко та Олександра Турчинова.

«Турчинов був частиною «договорняка» по Криму, в якому брала участь Тимошенко. Я переконана на 100%, що ситуацію в Криму можна і потрібно було зупиняти в перший тиждень», - додала вона.

Нагадаємо, 5 січня Богословська пообіцяла, що не буде брати участі в президентських виборах.

Зараз у системі «Слово і Діло» зафіксовано 16 обіцянок Богословської. Чи була виконана хоча б одна з них, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: