У Білоуса закликають кримчан перереєстровувати бізнес в інших областях

Читать на русском

Міністерство доходів і зборів, яке перебуває у стані ліквідації і наразі очолюється першим заступником Ігорем Білоусом, закликає кримських підприємців перереєстровувати свій бізнес в інших областях, передає «Слово і Діло».

«В умовах дестабілізації ситуації в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі буде запроваджено новий механізм, який дозволить місцевим суб’єктам господарювання сплачувати податки відповідно до законодавства України. Для цього представникам бізнесу потрібно лише перереєструвати свій бізнес на територію будь-якої області України чи міста Києва», - зазначається в повідомленні прес-служби Міндоходів.

У Міндоходів також повідомили, які саме дії мають вчинити підприємці, щоб здійснити перереєстрацію.

Нагадаємо, 13 березня Ігор Білоус дав обіцянку стабілізувати податкові надходження.

27 лютого нинішній прем’єр Арсеній Яценюк пообіцяв, що податкову та митну служби очолять люди із західним досвідом, західною освітою, які працювали в західних компаніях.

23 березня Яценюк запевнив, що буде ухвалювати кадрові рішення щодо керівництва податкової адміністрації та митної служби у випадку, якщо не будуть припинені всі корупційні схеми попередньої влади.

Рейтинг попереднього керівника Міністерства доходів і зборів Олександра Клименка в системі «Слово і Діло» наразі становить 23%. Які обіцянки він виконав, а які ні, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: