Бурбак обіцяє кардинально реформувати «Укрпошту»

Читать на русском

Міністр інфраструктури Максим Бурбак оголосив про реформування «Укрпошти».

Таку заяву він зробив під час наради з керівництвом відомства та представниками профспілок, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінінфраструктури.  

«Я шукаю людину, яка візьметься за реформування «Укрпошти», відновлення її статусу, і яка запропонує першочергові кроки в цьому напрямку. Це повинна бути людина зі знанням поштової справи і яка хоче знищити корупційні схеми», - зазначив міністр.

Зокрема в рамках реформи планується реструктуризація підприємства: повноваження з управління та державних закупівель передаватимуться на обласний рівень, а центральний апарат буде оптимізовано.

Натомість заощаджені кошти, зі слів Бурбака, будуть витрачатися на підвищення зарплатні працівникам.

Також Бурбак оголосив про впровадження «Укрпоштою» нових послуг, не уточнивши при цьому, яких саме.  

«Наша перевага – розгалужена мережа поштових відділень. Її треба підтримувати і стимулювати. Першочергово відновлюємо старі позиції і впроваджуємо нові послуги, бо лише так зможемо гідно конкурувати», – додав урядовець.

Нагадаємо, 26 вересня 2013 року колишній міністр інфраструктури Володимир Козак запевнив, що до кінця того ж року усі відділення «Укрпошти» надаватимуть адміністративні послуги, і зазначена обіцянка зафіксована проектом «Слово і Діло» як виконана.

22 серпня 2013 року екс-голова Державної реєстраційної служби Дмитро Ворона обіцяв, що з 1 листопада того ж року через відділення «Укрпошти» можна буде реєструвати нерухомість, але ця обіцянка була провалена.

У свою чергу, проектом «Слово і Діло» наразі зафіксовано 12 обіцянок Максима Бурбака, за виконанням яких ми будемо стежити.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: