Куніцин іде з посади представника Президента в Криму

Читать на русском


Сергій Куніцин прийняв рішення піти з посади постійного представника Президента в АР Крим.

Про відповідну заяву повідомляє офіційний сайт політичної партії «УДАР».

Причиною такого рішення народний депутат назвав «беззубість» нинішнього керівництва держави. Він також заявив, що влада зволікає з прийняттям оперативних рішень, а захоплення в полон українських офіцерів є справжньою ганьбою.

Зокрема Куніцин наголосив, що «тільки сьогодні підписано указ про виведення військ з Криму. Завтра там уже нікого буде виводити! Щодня наших військових захоплюють у полон, а ми проводимо якісь наради, засідання. Це просто сором, що ми так поводимося й дозволяємо знущатися над нашими людьми».

Посаду постійного представника Президента в Криму Сергій Куніцин обіймає з 27 лютого поточного року. Раніше він двічі очолював Раду Міністрів АР Крим, був головою Севастопольської міськдержадміністрації.

На останній посаді в 2008 році йому вдалося виконати обіцянку про недопущення проведення місцевого референдуму щодо недовіри міській владі, ініційованого проросійською організацією «Возрождєніє славянского єдінства».

Загалом у системі «Слово і Діло» зафіксовано 12 обіцянок Куніцина, 7 з яких не виконано.  З показником персональної відповідальності нардепа можна ознайомитися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: