Аваков відібрав заощадження Ставицького

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що під час обшуку в приміщеннях Ставицького міліція вилучила майже 5 млн доларів.

"Генеральна прокуратура України, УБОЗ МВС України в рамках розслідування за фактом розкрадання державної власності посадовими особами Міністерства енергетики та вугільної промисловості України провели обшук у приватному помешканні екс-міністра Ставицького", - написав Аваков на своїй сторінці у "Фейсбуці", повідомляє "Слово і Діло".  

42 кілограми золота й 4,8 мільйона доларів готівкою, мішечки з камінням, схожим на діаманти, 16 дорогих годинників - це результати обшуків у місцях проживання екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького. 

"Скажу як людина, а не як міністр. Отримавши доповідь за результатами з ранку, я ледь не очманів від такої інформації. Це ж скільки треба було красти, що б такий "дріб'язок" залишити вдома на кишенькові витрати!", - обурився Аваков.

Раніше правоохоронці вже провели обшук помешкань інших чиновників. У кого скільки вилучили, дивіться тут.  

Аваков Арсен Борисович - з 27 лютого 2014 року міністр внутрішніх справ України. В політиці з 2002 року. В його активі - 32 обіцянки. Детальніше про них - у нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: