Турчинова, Порошенка, Герман і Тігіпка не пустять до Криму

Читать на русском

В.о. Президента України Олександр Турчинов, депутат Петро Порошенко, керівники руху "Правий сектор" та ще близько 300 осіб тепер не зможуть поїхати до Криму.

Як повідомляє РІА «Новости»  відповідне положення «Про осіб, які здійснюють антикримську діяльність» прийняла Президія Держради Криму, пише «Слово і Діло».

Зокрема, за словами «спікера» ВР Криму Володимира Константинова, йдеться про депутатів ВР України, які голосували за розпуск кримського парламенту, а також осіб, які «заплямували себе колабораціонізмом». Наразі уже визначилися з 278 прізвищами. Однак список обіцяють розширювати.

До нього вже увійшли 19 нардепів від Партії регіонів, зокрема Ганна Герман і Сергій Тігіпко, 83 депутати від «Батьківщини», 37 – від фракції «УДАР», 35 – від «Свободи», 104 депутати від інших груп і позафракційні.

Кримські депутати також пропонували внести до переліку прізвища учасників опозиційних мітингів у Москві, які протестували проти приєднання Криму, однак, за словами Константинова, «насамперед ідеться про посадових осіб України».

Нагадаємо що «голова» Верховної Ради АР Крим Володимир Константинов 28 лютого 2014 року заявив, що жодних рішень щодо від'єднання Автономної республіки від України прийматися не буде. А вже 10 березня 2014 року закликав кримчан "виправити допущену 60 років тому помилку" і знову увійти до складу Росії.

З рейтингом його відповідальності можна ознайомитися тут.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: