Негативне «водне сальдо» Володимира Сальдо

Читать на русском

Нові вибори – старі обіцянки. Херсонський мер Володимир Сальдо керується цим правилом протягом останніх шести років.

Вперше Володимир Васильович пообіцяв Херсону цілодобове водопостачання ще в 2006-му. Проте херсонці, які вже більше 30-ти років не знають, що таке безперервне постачання води, й досі користуються нею за графіком. За чотири роки цілодобове постачання забезпечили лише в Шуменському мікрорайоні міста, і то лише частково.

Може воно й на краще, адже в 2010-му році міський голова зміг поновити свою «водну» обіцянку в передвиборчій програмі на пост херсонського мера, і пообіцяв за п’ять років забезпечити цілодобову подачу якісної води по всьому місту.

Зокрема, минулого року міська влада планувала підключити до цілодобового водопостачання 148 будинків в мікрорайонах ХБК та Таврійський, але водоканал уточнив їхню кількість до 152. В результаті під’єднали лише 83 будинки, а 43 - вже в 2012-му році. Решта й досі лишаються не під’єднаними. Проте в зазначених районах закріпили на постійній основі «святкові години» подачі води, що дещо перевищують звичайні. Іншим не дісталося й того… 

Цього року на державу чекали чергові парламентські вибори, і Володимир Васильович вирішив серйозно братися за справу. Балотуючись у Верховну Раду від одномандатного округу в Херсоні, він впевнено заявив, що в 2013-му році всі херсонці будуть отримувати питну воду безперебійно. І додав: «Ми довели, що цілодобове постачання води в Херсоні – це реальність». Якщо вже довели, то навіщо обіцяти знову?

Отож, минали роки, з ними проходили вибори, а Володимир Сальдо продовжував обіцяти херсонцям цілодобову воду. Сподіваємося, що мандат народного депутата, нарешті, допоможе міському очільнику перетворити своє «водне» слово в діло.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: