Хто з міністрів найбільш обнадійливий (ЕКСКЛЮЗИВ)

Читать на русском

Згідно з рейтингом проекту «Слово і Діло» Арсеній Яценюк з моменту призначення його на посаду прем'єр-міністра України встиг дати близько 50 обіцянок. Це найвищий показник у рейтингу серед членів Уряду.

27 лютого 2014 р. Україна отримала новий Кабінет міністрів. З цієї дати пройшов практично місяць, за який новоспечені міністри встигли багато чого наобіцяти. Тому наш проект вирішив скласти список найбільш «обнадійливих» урядових осіб.

Як вже зазначалося, станом на 20 березня найбільшу кількість обіцянок дав прем'єр -міністр України. За місяць перебування на посаді кількість заяв Яценюка перевалила за півсотні.

Друге місце за кількістю заяв займає міністр освіти і науки України Сергій Квіт - у нього зафіксовано 33 обіцянки.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета, міністр фінансів Олександр Шлапак та міністр МВС Арсен Аваков дали більше 20 обіцянок кожен і займають третю сходинку нашого рейтингу.

Більше 10 обіцянок були дані міністром регіонального розвитку України Володимиром Гройсманом – 16. Першим віце-прем'єр-міністром України Віталієм Яремою – 15. І міністром охорони здоров'я Олегом Мусієм – 10 обіцянок.

Решта міністрів дали менше 9 публічних обіцянок.

Як показав моніторинг системи «Слово і Діло», кожен із членів нового Кабміну запевнив українців у тому, що їхніми першочерговими завданнями стануть боротьба з корупцією та заощадження витрат міністерств.

Слід зазначити, що рейтинги відповідальності змінюються щодня залежно від заяв політиків, а також додавання їх до системи нових обіцянок.

З повним рейтингом відповідальності членів Кабміну можна ознайомитися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: