Рідне село губернатора

Читать на русском

Ще у вересні 2010-го року голова Волинської облдержадміністрації Борис Климчук пообіцяв побудувати новий дитячий садок в селі Волошки Ковельського району. До речі, Волошки - це рідне село губернатора.

1 вересня 2010-го року, в Міжнародний день знань, Борис Петрович в зворушливій промові до односельців пообіцяв, що через два роки тут постане навчальний заклад для дошкільнят.

Проте станом на 7 листопада поточного року новий дитсадок в селі Волошки так і не побудовано. Натомість напередодні виборів Борис Климчук в селі урочисто відкрив не садочок, а загальноосвітню школу на 48 учнівських місць.

Напевно, чиновники вирішили, що повноцінний заклад для дошкільнят у Волошках – це непотрібна розкіш. На запит про будівництво дитячого садка в редакцію «Слово і діло» надійшов офіційний лист, що 1 вересня 2011-го року при Волошківській школі була відкрита група дошкільного виховання на 15 місць. І додали, що наразі групу відвідують лише 10 дітей. Чи то дітей в селі не вистачає, чи то умови незадовільні…?

Варто зазначити, що Волинський губернатор будує та реставрує дитячі садочки не лише в рідному селі. Подібні проекти в нього заплановані в селищі Торчин, містах Киверці, Луцьку та Шацьку. Тому сподіваємося, що їх не спіткає подібна доля.

Але, шановні громадяни, будьте пильними, щоб у вас побудували саме те, що наобіцяли, а не те, на що спромоглися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: