Укравтодором став керувати Малін. Хто це?

Читать на русском

Вчора на посаду голови Державного агентства автомобільних доріг (Укравтодору) призначили нового очільника – Олександра Маліна.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів, передає «Слово і Діло».

Одним із перших завдань нового голови Укравтодору буде виплата боргів із заробітної плати, йдеться в повідомленні. Малін розповів, що вже розпочато переговори з міжнародними фінансовими організаціями для залучення кредитів. «Перші переговори разом з Міністром проведено з низкою банків, попереду переговори з іншими кредиторами. Завдання поставлені по середньо- й короткострокових кредитних зобов’язаннях, по реструктуризації боргів і т.д.», - сказав він.

Також Малін зазначив про значні кадрові зміни в апараті управління відомством, а також назвав головні питання, які стоять перед керівництвом для реформування дорожньої галузі. «Нам доведеться проводити реформу, яка повинна у вигляді фінансової складової знизити собівартість функціонування системи. Будуть значні кадрові зміни як у центральному апараті, так і в регіонах. Але кожен, хто продемонстрував свої професійні якості й хоче працювати, без роботи не залишиться», - зауважив Олександр Малін.

В системі обіцянок «Слово і Діло» Олександр Малін ще не встиг залишити жодної обіцянки.

Раніше Малін довгий час працював у Одеській міській раді на різних керівних посадах, а також у Державній податковій адміністрації в Одеській області. Детальніше про його попередню діяльність дивіться в нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: