Луценко думає, чи висуватися йому в мери Києва

Читать на русском

Лідер організації «Третя республіка», екс-міністр МВС Юрій Луценко заявив про повернення в активну політику й про можливість балотування в мери Києва.

Про це він сказав на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, повідомляє кореспондент «Слова і Діла».

Він заявив, що консультується щодо висунення своєї кандидатури на посаду мера Києва на Майдані з простими громадянами. «Не виключаю балотування на посаду мера Києва. Хочу прийти в активну політику через обрання, а не через призначення. Я не припиняв займатися політикою навіть сидячи у в'язниці. Зараз я повертаюся в активну політику», - заявив він.

За його словами, можливість висуватися на вибори будь-якого рівня з'явилася у зв'язку зі зняттям з нього судимості відповідно до прийнятих Верховною Радою законів.

Також Луценко додав, що він виступає за роззброєння Майдану та за звільнення адмінбудівель, але проти негайного розпуску Майдану. «Майдан має лишитися сторожовим псом влади, принаймні до виборів президента», - наголосив Луценко.

Нещодавно Луценко заявляв, що не створюватиме жодної нової партії.

Також він обіцяв не брати участі в президентських виборах.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 20 обіцянок Луценка. Скільки з них він уже встиг виконати, дивіться в нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: