Гройсман – найвідповідальніший у новому Кабміні (ЕКСКЛЮЗИВ)

Читать на русском

Згідно з рейтингом проекту «Слово і діло» віце-прем’єр-міністр регіонального розвитку Володимир Гройсман є найвідповідальнішим представником нового Кабміну. Його рейтинг відповідальності становить 51%.

З 205 обіцянок, зафіксованих проектом, Гройсман зумів виконати 105, провалив 38, а ще 62 його заяви перебувають у процесі виконання, передає «Слово і діло».

Другий за показником відповідальності – міністр юстиції Павло Петренко, його рейтинг становить 36%. Проектом зафіксовані 14 його обіцянок, із яких 5 виконані, а 9 – у процесі виконання.

Третій показник відповідальності – 33% – має міністр внутрішніх справ Арсен Аваков: він зумів виконати 10 із 30 зафіксованих обіцянок, не впорався з однією обіцянкою, а 19 поки що перебувають «у процесі».

Четвертий за відповідальністю в новому Кабміні – його очільник Арсеній Яценюк, рейтинг якого становить 29%. Яценюк дав 172 обіцянки, з яких наразі виконаними можна вважати 50, невиконаними – 38, а ще 84 чекають на своє виконання.

П'яте-шосте місце з рейтингом відповідальності 23% зараз займають міністр соцполітики Людмила Денисова та міністр агрополітики Ігор Швайка. Денисова відзначилася 26 обіцянками, з яких виконала 6, не виконала 12, а 8 залишила «у процесі», в той час як Швайка виконав 3 з 13 своїх обіцянок, ще 10 заяв міністра знаходяться «в процесі».

Рейтинги відповідальності членів Кабінету Міністрів розраховані як співвідношення виконаних обіцянок кожного з них до загальної кількості даних політиком обіцянок.

Рейтинги відповідальності політиків постійно змінюються за рахунок виконання або невиконання політиком своїх обіцянок, а також додавання в систему «Слово і діло» нових заяв.

З повним рейтингом відповідальності членів Кабміну можна ознайомитися тут.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: