Такий бездротовий Інтернет

Читать на русском

Сьогодні заступник голови КМДА Руслан Крамаренко в коментарі для УНН знову пообіцяв, що на площі Івана Франка, Оболонській набережній, Контрактовій площі та в парку Позняки з’явиться безкоштовний Інтернет.

Міський керманич вже не вперше дає таку обіцянку. Раніше він заявляв, що дані міські об’єкти будуть підключені до мережі "Kyiv Free Wi-Fi" до кінця літа.

Загалом українські політики полюблять піднімати питання впровадження новітніх технологій. Ще в 2010 році Юлія Тимошенко обіцяла забезпечити всі загальноосвітні навчальні заклади комп'ютерною технікою з підключенням до високошвидкісного Інтернету. Обіцянку не вдалося реалізувати навіть спільними зусиллями з НУ-НС, партійна програма якої передбачала, що 2010 року кожна сільська школа буде підключена до мережі Інтернет.

Міський голова Тернополя Сергій Надал мав намір забезпечити облаштування WI-FI зон в парках міста до Євро 2012. Проте WI-FI  в Тернополі запрацював лише з 1 вересня. Так і не запрацював до Дня міста бездротовий доступ до Мережі в харківському парку ім. Горького, хоча мер дуже обіцяв.

А ось школи дніпропетровської області, завдяки голові обласної ради Євгену Удоду, вчасно отримали мережеві послуги.

Новітні технології настільки популярні, що чиновники вже беруть на себе зобов’язання вести персональний блог. За це їм подяка та низький уклін.

Але навіщо ж виконувати свої зобов'язання вчасно, якщо можна й далі піаритися на «вайфайній» темі? Cподіваємося, що кияни все-таки отримають можливість доступу до «всесвітньої павутини» з будь-якої точки міста. Головне, щоб наміри влади не обмежилися лише столицею.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: