Турчинов розпорядився прибрати паркан навколо АП

Читать на русском

В.о. Президента Олександр Турчинов доручив демонтувати огорожу навколо Адміністрації Президента на вул. Банковій. Текст відповідного розпорядження розміщено на офіційному сайті Глави держави.

«Київській міській державній адміністрації та Державному управлінню справами вжити в установленому порядку заходів щодо демонтажу біля будинку Адміністрації Президента України металевої огорожі, яка обмежує вільний прохід громадян по вулиці Банковій у місті Києві», - зазначається в документі.

Нагадаємо, в 2011 році народний депутат та екс-голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко пообіцяв, що після парламентських виборів 2012 року приберуть паркан навколо Верховної Ради. Втім, ця обіцянка нардепа була провалена – огорожу навколо ВРУ знесли лише в лютому 2014-го.

В 2013 році обіцянку прибрати паркан навколо Верховної Ради також давав народний депутат від фракції «Свобода» Анатолій Вітів.

В той же час новопризначений міністр охорони здоров'я Олег Мусій 27 лютого запевнив, що двері міністерства та до кабінету міністра будуть завжди відчинені.

Портал "Слово і діло" буде уважно стежити за виконанням розпорядження Турчинова, з результатами виконання всіх президентських доручень і розпоряджень можна ознайомитись тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: