Азаров буде притягнутий до відповідальності – Швайка (ексклюзив)

Читать на русском

«Микола Азаров буде притягнутий до кримінальної відповідальності. Над цим працюватиме Генпрокуратура» – повідомив журналісту «Слово і діло» міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка.

Нагадаємо, минулого року на офіційному сайті партії  ВО "Свобода" було опубліковано обіцянку, тоді ще народного депутата Україні Швайки, про притягнення до кримінальної відповідальності тодішнього прем’єр-міністра Миколи Азарова.

«Азаров зі своїми міністрами скоїли злочин, перевищивши свої повноваження й призупинивши підготовку до підписання Угоди про асоціяцію з Европейським союзом. Ми вимагаємо притягнути злочинця Азарова до кримінальної відповідальності!»- виголосив Ігор Швайка, виступаючи на харківському Евромайдані 24 листопада 2013 року.

Нині Швайка відхрещується від своєї обіцянки, мотивуючи це тим, що його призначили не генпрокурором, а міністром агрополітики. А притягати людей до відповідальності в компетенції прокуратури.

За даними системи «Слово і діло» станом на 14 березня Ігор Швайка виконав 25 відсотків обіцянок. Про те, що він заявляв і чого так і не зробив можна дізнатися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: