Не дорахувалися павільйону

Читать на русском

На початку жовтня Міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк запевнив, що через місяць на київському оптовому ринку «Столичний» будуть відкриті три м'ясні павільйони.

Їх справді побудували. Проте не три, а лише два. В експлуатацію було введено павільйони «Риба та М'ясо» і «М'ясопродукти». До того ж, останній павільйон розрахований на продаж не тільки м'ясних, а й молочних продуктів.

Відкриття павільйонів на оптовому ринку – подія неабияка, судячи з того, яку увагу цьому приділяє влада. Як повідомляє газета Київської міської ради «Хрещатик», на офіційному відкритті нових торгівельних площ будуть присутні державні керманичі. Частковість виконання даних ними обіцянок - не перешкода.

Створення мережі оптових ринків – одна з найбільш експлуатованих тем деяких українських політиків. Нагадаємо, що раніше Микола Присяжнюк пообіцяв створити в 2011 році п'ять оптових продовольчих ринків. Така ж обіцянка пролунала й від Прем’єр-Міністра Миколи Азарова. Проте будівництво міжрегіональної системи оптових ринків сільськогосподарської продукції й досі не завершено. Ринки працюють лише у Києві, Львові та Донецьку.

Тим часом гендиректор «Столичного» Олексій Чумак розповідає, що на ринку проводиться ретельна підготовка до відкриття 16 листопада, а торговці розробляють особливу цінову пропозицію і широкий асортимент продукції.

Будемо сподіватися, що така «особлива» цінова пропозиція та широкий асортимент продуктів будуть доступні й звичайним споживачам після від’їзду з ринку високопосадовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: