Партія регіонів діє проти власної країни, - Турчинов

Читать на русском

Відмову фракції Партії регіонів голосувати за кандидатури суддів Конституційного суду України голова Верховної Ради України Олександр Турчинов вважає саботажем. Про це він заявив після засідання Верховної Ради.

"Ви знаєте, це була провокація. Ми погодилися на те, щоб одного кандидата включити від опозиції. Вони радилися, радилися, вносили пропозиції, називали прізвища, а потім прийшли й сказали, що фракція прийняла рішення все одно не брати участі в голосуванні. Тому мова йде про саботаж Партії регіонів в обранні суддів Конституційного суду ", - сказав Турчинов.

За його словами, фракція Партії регіонів кандидатуру судді все ж внесла. Запропонували Владислава Забарського, проте голосувати таки не стали. Турчинов упевнений, що ПР діє фактично "проти власної країни".

Нагадаємо, що Олександр Турчинов 26 лютого 2014 заявив, що він піде у відставку відразу після того, як ситуація в країні нормалізується і буде відновлена ​​влада.

За даними системи «Слово і діло», станом на 14 березня Олександр Турчинов виконав 31 % своїх обіцянок . Про те, що йому ще не вдалося виконати, можна подивитися в нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: