Тижневий дайджест станом на 12 листопада 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень до системи "Слово і діло" додалося 390 нових обіцянок представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко та голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін.

Микола Присяжнюк ознайомився з посівними площами сої та площами фруктових садів. Міністр зазначив, що цього року Україна планує експортувати близько 1,7 мільйона тонн сої і в подальшому зберегти свої позиції не лише у провідній десятці країн-експортерів цієї культури, а й завоювати ринки Європейського Союзу та країн Азії. Що ж до садівництва, то у поточному році буде закладено 3,5 тисячі гектарів фруктових садів, а у наступному - ще на тисячу гектарів більше.

Перший секретар ЦК Компартії України Петро Симоненко виступив на Пленумі ЦК КПУ, де окреслив першочергові задачі депутатів ввіреної йому політичної сили у Верховній Раді наступного скликання. Серед них, зокрема, надання російській мові статусу другої державної, вступ України до Митного союзу, введення податку на розкіш та інші.

Губернатор Кіровоградщини Сергій Ларін на апаратній нараді повідомив, що в обласному центрі побудують льодовий палац на 500 місць, а також створять цілий спортивний комплекс під відкритим небом з різними майданчиками вздовж берегової лінії Інгулу, на Набережній, біля спортшколи і факультету фізичного виховання КДПУ ім. Володимира Винниченка.

Протягом аналізованого періоду часу 18 обіцянок отримали статус "Виконано" та 9 - "Не виконано".

На підтвердження слів голови КМДА Олександра Попова впродовж січня - жовтня поточного року "Київенерго" спільно з підрядними організаціями виконали роботи з перекладки ділянок теплових мереж центрального опалення та гарячого водопостачання на житлових масивах "Теремки-1" та "Теремки-2". Однак не обійшлося і без сумної звістки.  Не дивлячись на впевненість Сергія Тігіпка у ціновій стабільності на хліб, 12 листопада 2012 року "Київхліб" підвищив на 68 коп. ціну хлібини "Українського столичного подового" та на 34 коп. батона нарізного "Київського".

Станом на 12.11.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 707 персон та 8282 обіцянки, з них 4846 у процесі, 1803 виконаних та 1633 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: