Світовий банк дасть грошей на комуналку – Гройсман

Читать на русском

Світовий банк виділить Україні 3 млрд. доларів допооги. Про це стало відомо після зустрічі віце-прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з Директором Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Чімяо Фана.

За словами українського урядовця, ці кошти мають піти на житлово-комунальні реформи та економічні проекти.

В свою чергу Директор Світового банку Чімяо Фан зазначив -  сума 3 млрд. доларів «у шість разів перевищує той обсяг фінансування, який був наданий Україні минулого року. Значна частина цих коштів буде спрямована на розвиток та модернізацію житлово-комунального господарства, удосконалення системи надання соціальних послуг для населення, послуг охорони здоров’я тощо».

Нагадаємо, нещодавно Віце-прем’єр-міністр України Гройсман пообіцяв брати приклад з досвіду європейських країн при проведенні реформ місцевого самоуправління  та заявив  про створення системи компенсації для тих, хто буде не взмозі оплатити підвищення тарифів ЖКГ.

За рейтингом «Слово і діло» Володимир Гройсман  виконав 105 обіцянок. Це 52 % від загальної кількості. В процесі виконання залишається ще 59 обіцянок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: