Двірники залишилися без обіцяного житла

Читать на русском

Професія працівників побутового обслуговування населення сьогодні вважається чи не найменш престижною, адже на їх плечі лягає щоденна кропітка робота з прибирання прибудинкових територій та їх благоустрою. Враховуючи низьку оплату праці, стати двірниками погоджуються, як правило, люди похилого віку або соціально неблагонадійні представники суспільства.

Аби залучити до роботи у комунальній сфері молодих співробітників, голова КМДА Олександр Попов вирішив у 2012 році виділити двірникам та жеківцям 150 квартир – по 15 у кожному районі, а у 2013-му -  навіть збільшити цю кількість. Однак, як нещодавно стало відомо, протягом січня-жовтня поточного року під службове житло для зазначених категорій було передано лише 39 квартир загальною площею 1651,41 кв.м та 9 житлових приміщень загальною площею 237,65 кв.м. Розподіл житла здійснювався адміністраціями на місцях відповідно до чинного законодавства.

Беручи до уваги те, що міська влада не вважає за потрібне виконувати обіцянки на такому рівні , ситуація зі штатом у сфері ЖКГ з плином часу погіршуватиметься, а за декілька років про чисте подвір’я годі буде й мріяти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: