Головне за ніч

Читать на русском

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк у Білому Домі у Вашингтоні зустрівся з Президентом США Бараком Обамою, повідомляє прес-служба КМУ. На зустрічі насамперед йшлося про військове вторгнення, що відбулося на українську територію.

Голова СБУ Валентин Наливайченко заявив про причетність «начальника СБУ» Криму до масових вбивств, повідомляє прес-служба СБУ. «Військовий злочинець, самозванець Зима буде заарештований військовою прокуратурою. Так само і його «господар», той, хто зруйнував корупцією Службу безпеки України і зараз ховається в Севастополі. Обидва вони причетні і проходять у справі про масові вбивства мирних молодих людей у ​​Києві», - заявив глава СБУ.

Зростання економіки може відбутися при реалізації запропонованих Урядом змін лише в кінці року і на початку наступного, повідомив міністр фінансів Олександр Шлапак, передає прес-служба КМУ. Доходи державного бюджету за підсумками січня-лютого не перевищують 90% від плану, показник якого досягнутий за рахунок використання доходів Національного банку, додав Шлапак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: