Через два тижні німецькі лікарі піднімуть Тимошенко з візка

Читать на русском

Реабілітація пацієнта після таких хірургічних втручань, яким піддається екс-прем’єр Юлія Тимошенко в німецькій клініці «Шаріте», може тривати до двох тижнів.

Про це вчора на прес-конференції заявив доктор медичних наук та екс-міністр охорони здоров’я Микола Поліщук, передає офіційний сайт Юлії Тимошенко.

«Ця маніпуляція, проведена у гострому періоді захворювання, дозволяє хворому через 3-4 години встати з візка і кинути милиці. І мій досвід про це свідчить, а коли захворювання переходить у хронічну стадію, звісна річ, лікування затягується і ефективність цього лікування не така сприятлива, як на гострій стадії», - зазначив Поліщук.

Медик також повідомив, що сім’я Тимошенко сама оплачує її лікування в німецькій клініці.

«Бюджетних або інших коштів немає. Вони самі оплачують лікування», - підкреслив він.

Як відомо, екс-прем’єр Юлія Тимошенко перебуває на лікуванні в Берліні з 8 березня.

Нагадаємо, в.о. генпрокурора Олег Махніцький 26 лютого 2014 року заявив, що кримінальні справи стосовно Юлії Тимошенко будуть переглядатися.

Поточний рейтинг відповідальності Юлії Тимошенко в системі «Слово і діло» становить 47% - їй вдалося виконати 50 із 107 зафіксованих проектом обіцянок, 44 обіцянки Тимошенко були провалені, а 13 залишаються в процесі виконання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: