Тижневий дайджест станом на 5 листопада 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 352-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Віце-прем'єр-міністр України - Міністр інфраструктури Борис Колесніков, Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник та заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Борис Колесніков детально розповів про технологію електронного проїзного документу, яка дозволить не лише ефективно реалізовувати квитки, а й у п’ять разів знизити затрати та покращити якість перевезень. Зокрема, з 1 січня 2013 року буде введено іменний продаж квитків на поїзди, навесні на усіх залізничних станціях встановлять автомати для придбання білетів, з 1 червня електронний квиток буде запроваджено на усіх швидкісних, а влітку - на усіх пасажирських поїздах.

Дмитро Табачник заявив про намір виготовити у 2013 році 1370 шкільних автобусів і тим самим повністю завершити виконання одноіменної програми. За словами Міністра освіти і науки, у зазначений період планується також наблизити заробітну плату вчителів до 3,5 тис. грн., а 353 особи отримають можливість навчатися у провідних зарубіжних ВНЗ.

У 2014 році буде здана в експлуатацію перша черга інноваційного парку «BIONIC Hill» у Києві. Як зазначив Руслан Крамаренко, реалізація такого проекту дасть можливість створити 20 тисяч нових робочих місць. Серед іншого також очікується запуск спеціальних міських автобусів «BIONIC Hill» від найближчих станцій метро.

Протягом аналізованого періоду часу 30 обіцянок отримали статус "Виконано" та 19 - "Не виконано".

Як і обіцяв міський голова Андрій Садовий, через зниження температури львів'янам почали підключати опалення. В той же час плани Генерального директора "Укрзалізниці" Володимира Козака відійти від бланку суворої звітності і повністю перейти на електронні квитки поки що не увінчалися успіхом. Їх реалізацію перенесено на грудень 2012 року, коли буде впроваджена система продажу квитків через Інтернет з використанням QR-коду.

Станом на 05.11.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 701 персона та 7892 обіцянки, з них 4483 у процесі, 1785 виконаних та 1624 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: