Туалетизація у Львові провалилася

Читать на русском

Курс провладної партії на «покращення» поряд з екологічною, оборонною, медичною та соціальною сферою торкнувся цього року і освітнього напрямку. В школах було розпочато впровадження Державного стандарту освіти, який передбачає тотальну комп’ютеризацію та прямування до європейського рівня. Однак, незважаючи на такі нововведення, не у всіх середньоосвітніх закладах країни створено належні умови навчання, адже матеріально-технічна база багатьох з них застаріла, а приміщення потребують капітального ремонту.

Не став виключенням і Львів. У липні мер Андрій Садовий заявив, що проблем з відкриттям шкіл 1 вересня у місті не буде, адже до початку нового навчального року в 90 з них буде завершено ремонт вбиралень. Натомість, як повідомили нещодавно в Управлінні освіти Львівської міської ради, до вказаної дати ремонт було зроблено в санвузлах лише 13 загальноосвітніх закладів.

Судячи з того, що навіть в обласному центрі не в змозі вирішити проблему шкільних туалетів у повному масштабі, годі й сподіватися, що до кінця наступного року усі без винятку віддалені села забудуть про її існування…

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: