На 8-ме березня квіти жінкам дарують частіше, ніж вони самі того хочуть

Читать на русском

Квіти залишаються найбільш бажаним подарунком для жінок на свято 8-го березня.

Про це свідчать результати дослідження Київського міжнародного інституту соціології, опубліковані на його офіційному сайті.

«Згідно з результатами опитування, як і в минулому році, перші 6 подарунків, які хотіли б отримати жінки – це квіти, турбота й увага, романтична подорож, ювелірна прикраса, туалетна вода чи парфуми та косметика, романтична вечеря», - зазначається в прес-релізі КМІС.

В той же час, відповідно до даних дослідження, квіти бажають отримати 28% жінок, а 38% чоловіків збираються їх дарувати, тобто чоловіки дарують квіти частіше, ніж того хотіли б жінки.

12% жінок не чекають від чоловіків ніяких подарунків, крім турботи та уваги, 6% жінок хотіли б отримати романтичну подорож і стільки ж - ювелірну прикрасу, ще по 5% жінок бажали б у подарунок косметику або романтичну вечерю.

Варто додати, що 10% жінок не очікують ніяких подарунків, оскільки не мають людини, від якої могли б їх отримати.

Дослідження проводилось з 8 по 18 лютого 2014 року,  методом інтерв'ю було опитано 2041 респондента з усіх областях України та Криму.

Нагадаємо, екс-міністр соціальної політики Наталія Королевська 1 березня 2013 року заявила, що Мінсоцполітики подасть на розгляд Кабміну Державну програму забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків до 2016 року, і ця обіцянка була виконана.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: