Тижневий дайджест станом на 29 жовтня 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 131-ю новою обіцянкою представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, Віце-прем’єр-міністр України - Міністр інфраструктури Борис Колесніков та голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк.

Прем'єр Микола Азаровв рамках ознайомлення з ходом будівництва нового лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» зазначив, що вже у грудні поточного року в лікарні запрацює лінійний прискорювач, а на початку наступного -  буде введено в експлуатацію відділення з пересадки кісткового мозку.

Борис Колесніков повідомив, що у найближчому майбутньому прискорені поїзди, які будуть вироблені в Україні, курсуватимуть зі столиці до Кіровограда, Чернігова, Черкас та інших міст. За словами Міністра інфраструктури, новий маршрут отримає і «Український експрес» до Львова: він проляже через Вінницю та Хмельницький. А подарунком українським школярам до зимових свят стане безкоштовний проїзд в усіх «Українських експресах» протягом канікул.

Губернатор Львівщини Михайло Костюк побував з робочим візитом у Турківському районі та запевнив, що до кінця року буде завершено ремонт доріг у районному центрі. Також голова Львівської обласної державної адміністрації взяв участь в урочистому відкритті реконструйованого фельдшерсько-акушерського пункту в селі Велика Лінина Старосамбірського району. Михайло Костюк розповів, що незабаром в оновленому ФАПі запрацює аптека, де місцеві мешканці зможуть купувати якісні українські ліки, а у 2013 році на другому поверсі лікувального закладу буде збудовано житло для сімейного лікаря.

Протягом аналізованого періоду часу 45 обіцянок отримали статус "Виконано" та 26 - "Не виконано".

25 жовтня було відкрито реконструйовану Лівобережну лінію Київського швидкісного трамваю, що знаходиться на житловому масиві Троєщина. Як і обіцяв народний депутат України Валерій Борисов, вона була подовжена до пересадочного вузла на міську кільцеву електричку. А от Прем'єр-міністр Микола Азаров помилився у підрахунках і цього року замість двох нових станцій метро у столиці було відкрито тільки одну (станцію метро "Іподром"). Відкриття ж другої станції - "Теремки" - відбудеться наступного року.

Станом на 29.10.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 701 персона та 7540 обіцянок, з них 4180 у процесі, 1755 виконаних та 1605 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: