Остаточна реконструкція «Охматдиту» завершиться у 2013 році

Читать на русском

Дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит» — найбільша в Україні лікувально-профілактична установа, яка об'єднала в собі усі галузі педіатрії і дитячої хірургії. Унікальність закладу важко переоцінити, адже щоденно тут надають допомогу тисячам малюків з різних куточків країни. Однак поряд із цим лікарня потребує капітального ремонту та модернізації.

Ще на початку 2011 року Микола Азаров заявив, що за рік на базі "Охматдиту" буде відкрита найсучасніша онкологічна клініка, а за півтора роки тут з’явиться і сучасна дитяча лікарня. Однак у червні 2012 року Глава Уряду повідомив, що новий лікувально-діагностичний корпус буде побудовано до кінця грудня, а його відкриття відбудеться тільки в першому або другому кварталі 2013 року. Тоді ж введуть в експлуатацію і довгоочікуване відділення з пересадки кісткового мозку. Таким чином, наступного року завершиться повна реконструкція установи.

Залишається сподіватися, що на цей раз Микола Янович все ж дотримається обіцянки і капітальний ремонт «Охматдиту» нарешті буде доведено до кінця, адже цьогорічне активне фінансування передвиборчої кампанії вже позбавило можливості багатьох маленьких громадян отримати вчасну кваліфіковану допомогу…

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: