Турчинов звільнив Повалій і ще кілька десятків радників Януковича

Читать на русском

Виконуючий обов’язки Президента Олександр Турчинов низкою своїх указів від 25 лютого 2014 року звільнив з посад радників Президента понад 40 осіб.

Тексти указів опубліковані на офіційному сайті Глави держави.

Крім радників були також звільнені представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко, уповноважений з питань зовнішньополітичних та інтеграційних процесів Костянтин Єлісєєв, уповноважений Президента з прав дитини Юрій Павленко, начальник Управління державної охорони Сергій Кулик та інші чиновники.

Серед колишніх радників Президента Віктора Януковича найбільш прикметні фігури -  співачка та нардеп від ПР Таїсія Повалій, екс-голова Нацбанку Володимир Стельмах, нардепи від Партії регіонів Ганна Герман, Михайло Чечетов, Анатолій Кінах та інші, колишні губернатори Едуард Матвійчук, Михайло Вишиванюк, Віктор Шемчук, Борис Петров, а також Валерій Пустовойтенко, Дмитро Видрін, Сергій Льовочкін, Дмитро Саламатін та інші особи.

Нагадаємо, 24 лютого з’явилася інформація, що екс-Президент Віктор Янукович та низка інших чиновників оголошені в розшук.

В той же час раніше неприступна резиденція колишнього Президента «Межигір’я» стала  відкритою для туристів.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: