Голова Дніпропетровської облради відкликав заяву «за власним бажанням»

Читать на русском

Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод відкликав свою заяву про звільнення з посади, оскільки вона була написана під тиском.

Про це він повідомив через свій аккаунт в соцмережі «Фейсбук».

«…під величезним тиском мене змусили написати заяву про відставку. Сьогодні цю заяву я відкликаю. Як мінімум тому, що люди з мегафонами і зброєю - це ще не весь народ. Не вони мене обирали, і не їм мене знімати», - зазначив Удод.

Таким чином, Удод написав заяву про відкликання своєї попередньої заяви.

З його слів, вчора на засідання президії Дніпропетровської облради увірвалися приблизно 150 осіб, які здійснювали на нього та інших членів президії фізичний та моральний тиск.

«…заява про звільнення з посади була написана мною під фізичним та моральним тиском… з метою уникнення ризиків руйнування будівлі, в якій знаходиться апарат Дніпропетровської обласної ради, побиття людей та за умови, що ніхто не постраждає», - зазначив Удод.

Голова облради також додав, що не має наміру складати свої повноваження, оскільки не робив вчинків, за які йому має бути соромно.

Нагадаємо, 17 червня 2013 року Удод пообіцяв, що в 2014 році обласний бюджет Дніпропетровської області зросте на 19%.

В 2014 році Удод обіцяв також виділити 580 тис. грн. на реалізацію проекту з телемедицини і   оздоровити 240 тис. дітей шкільного віку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: