Тижневий дайджест станом на 15 жовтня 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 158-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов та голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький.

Прем'єр Микола Азаров побував з робочим візитом у південних областях України та окреслив основні задачі Уряду на найближчі роки. Зокрема, планується повністю газифікувати усі населені пункти країни та налагодити систему безпеки у громадських місцях. Серед законодавчих ініціатив - прийняття закону про податок на розкіш та запобігання скасуванню закону про основи державної мовної політики.

Олександр Попов пообіцяв до кінця поточного року модернізувати 324 ліфти та приділити значну увагу зміні маршрутної мережі на житловому масиві Виноградар. Також голова КМДА запевнив, що до наступного Дня Києва на Андріївському узвозі створять унікальний арт-комплекс, а на Трухановому острові встановлять монумент "шведському вболівальникові".

На Донеччині до кінця грудня відкриють 3 дитсадки у с. Ганнівка, Добропільському районі та м. Макіївка. Як повідомив губернатор Андрій Шишацький, за підсумками 2012 року більше 5000 дітей отримають місця у дошкільних закладах.

Протягом аналізованого періоду часу 17 обіцянок отримали статус "Виконано" та 12 - "Не виконано".

Радник Президента України Ганна Герман дотрималася слова, даного у 2010 році, і станом на 8 жовтня 2012 року "5 канал" продовжує своє мовлення. А от музей природи, про який так багато говорив голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук, до Дня 75-річчя утворення Житомирської області (22 вересня 2012 року) так і не побудували: строк здачі перенесли на кінець року.

Станом на 15.10.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 701 персона та 7208 обіцянок, з них 3958 у процесі, 1693 виконаних та 1557 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: