Голова КМДА Володимир Макеєнко вийшов з Партії регіонів

Читать на русском

Голова КМДА Володимир Макеєнко вийшов з лав Партії регіонів та взяв особисту відповідальність за життєдіяльність міста Києва.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Події, що відбуваються сьогодні у столиці України – це трагедія всього українського народу. Я відповідально повідомляю, що готовий зробити все можливе для припинення братовбивства та кровопролиття в серці України – на Майдані Незалежності. Людське життя має бути найвищою цінністю в нашій державі і ніщо не може суперечити цьому принципу. Я прийняв рішення вийти з лав Партії регіонів та взяти особисту відповідальність за життєдіяльність міста Києва», - повідомив Макеєнко.

«Я буду виконувати обов’язки голови Київської Міської Державної адміністрації до тих пір, поки мені довіряє народ України», - запевнив він.

Також він запропонував народним депутатам стати живим ланцюгом між громадянами та силовиками.

«Ми маємо керуватися тільки інтересами народу, це єдиний шанс зберегти життя людей. Жодна влада не варта людських жертв. Жоден олігарх не загинув, жоден політик не загинув, я як керівник Київської адміністрації займаюсь похованням десятків простих людей», - зазначив голова КМДА.

Ще вчора Макеєнко заявляв, що не збирається запускати метро, яке закрили через «проведення антитерористичної операції».

Нагадаємо, що 18 лютого між протестувальниками та силовиками в Києві відновилося протистояння.

Протистояння в Києві перекинулося також на західні та центральні регіони України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: