Тігіпко пропонує віддати пост спікера і сформувати групу всередині ПР

Читать на русском

Народний депутат від Партії регіонів і екс-віце-прем'єр Сергій Тігіпко для врегулювання конфлікту всередині держави пропонує віддати пост спікера Верховної Ради представнику опозиції.

Про це йдеться в заяві нардепа, опублікованій на його сторінці у «Фейсбуці».

«Президент, голова Верховної Ради, в.о. прем'єр-міністра і лідери опозиції повністю втратили контроль над ситуацією в країні і не пропонують жодних рішень, здатних заспокоїти країну. Їх бездіяльність призводить до посилення протистояння і людських жертв. Необхідні негайні реальні кроки з врегулювання кризи в країні, а не видимість переговорів», - зазначає Тігіпко.

Крім того, Тігіпко пропонує терміново сформувати новий склад Кабміну і проголосувати за кандидатуру прем'єра, яка влаштує всі фракції.

Також нардеп одним з пунктів виходу з кризи назвав створення у Верховній Раді слідчої комісії з розслідування дій, які призвели до людських жертв.

Крім цього Тігіпко заявив про створення всередині фракції ПР антикризової депутатської групи і запросив депутатів усіх політсил до співпраці.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат Олесь Доній заявив, що опозиція вночі на переговорах з владою запропонувала скасувати сьогоднішнє засідання Верховної Ради в обмін на перемир'я.

Позафракційний народний депутат Олег Ляшко у свою чергу повідомив, що фракція Партії регіонів вже не має більшості у Верховній Раді.

Раніше погоджувальна рада парламенту прийняла рішення не проводити пленарні засідання 20 і 21 лютого 2014 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: