Мер Вінниці увірвався в десятку найбільш відповідальних політиків

Читать на русском

Мер Вінниці Володимир Гройсман увійшов до десятки найбільш відповідальних українських політиків, повідомляє проект «Слово і діло».

Рейтинг відповідальності Гройсмана станом на 19 лютого 2014 року становить 54%.

При цьому вінницький міський голова зумів виконати 104 обіцянки зі 194, зафіксованих проектом. 38 обіцянок Гройсмана були провалені, а ще 52 знаходяться в процесі виконання.

Серед останніх виконаних обіцянок мера Вінниці: капітальний ремонт в 2013 році низки вулиць, заміна трубопроводів по вул. Карла Маркса, продовження робіт зі створення трамвайного кільця на вул. Келецькій.

Водночас Гройсману не вдалося виконати обіцянки щодо реконструкції в 2013 році вул. Скалецького, введення в експлуатацію одного з будинків, ремонту тротуарів.

Серед останніх зафіксованих проектом обіцянок вінницького мера - надання нового приміщення для Школи мистецтв, закупівля 30 стомістних автобусів і введення муніципальної карти вінничанина.

За рівнем відповідальності Гройсмана випереджають лише Рінат Ахметов (60%), Олександр Лавринович (59%), Андрій Клюєв (56%) і Віктор Сівець (55%). Також в десятці лідерів за рівнем відповідальності в системі «Слово і діло» - Сергій Тігіпко ( 54%), Юлія Тимошенко (51%), Сергій Надал (51%), Сергій Ларін (50%) та Микола Пундик (50%).

Рейтинг відповідальності Володимира Гройсмана та інших персон розрахований як співвідношення виконаних обіцянок персони до загальної кількості даних нею обіцянок.

Рейтинг відповідальності персон є динамічним і змінюється в залежності від виконання/ невиконання обіцянок і додавання нових заяв.

З усіма обіцянками вінницького мера можна ознайомитися на його сторінці в системі «Слово і діло».

Як повідомлялося раніше, регіональна еліта Вінницької області продемонструвала найвищий рівень відповідальності серед всіх областей України - 39%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: