Тижневий дайджест станом на 08 жовтня 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 255-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, кандидат у народні депутати Валерій Борисов та кандидат у народні депутати Микола Солошенко.

Прем'єр Микола Азаров побував на місці будівництва заводу з виробництва ядерного палива в смт Смоліне на Кіровоградщині. Глава Уряду зазначив, що перша черга буде здана в експлуатацію у 2015 році, додавши, що 10% проектно-коштористої вартості піде на розвиток соціальної сфери регіону. В цілому ж, за словами Прем'єр-міністра, у наступному році зросте розмір мінімальної пенсії інвалідів війни, а також збільшаться видатки на діяльність громадських ветеранських організацій.

Передвиборча програма кандидата в народні депутати - голови ради об'єднання громадян "За Троєщину!" Валерія Борисова направлена на комплексне оновлення району. Політик обіцяє перетворити його на сучасний і комфортний осередок життя. Зокрема, тут планується побудувати нові заклади культури та відпочинку, створити зони для спорту і туризму, реконструювати школи та дитсадки, висадити алеї та відкрити торгівельно-розважальні центри.

Кандидат у народні депутати по 38-му округу Новомосковського району Дніпропетровської області Микола Солошенко, отримавши місце в Парламенті, має намір газифікувати села регіону, провести освітлення на вулицях, відремонтувати школи та амбулаторії, пустити шкільний автобус у віддалені населені пункти.

Протягом аналізованого періоду часу 28 обіцянок отримали статус "Виконано" та 36 - "Не виконано".

Минулого тижня на адресу проекту "Слово і діло" надійшов лист від Міністерства економічного розвитку і торгівлі з підтвердженням того, що очільник відомства Петро Порошенко, як і обіцяв, регулярно перераховує зарплату в Благодійний Фонд. А от Прем’єр-міністр Микола Азаров, наголосивши на тому, що до 1 вересня 2012 року в Україні буде здано в експлуатацію 40 нових шкіл, довіри не виправдав, адже, згідно з моніторинговим дослідженням Центру політичних студій та аналітики, проведеному в серпні 2012 року, до нового 2012 - 2013 навчального року в Україні було побудовано та відкрито тільки 9 шкіл.

Станом на 08.10.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 695 персон та 7050 обіцянок, з них 3629 у процесі, 1676 виконаних та 1545 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: