Бродський заявив - розвиток підприємництва гальмує Мінекономрозвитку

Читать на русском

Голова Держслужби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський звинуватив Міністерство економічного розвитку в гальмуванні ініціатив Держпідприємництва щодо покращення бізнес-клімату та необ’єктивності при розгляді скарг на рішення відомства, зазначається в заяві прес-служби Держпідприємництва.

«Мінекономрозвитку своїми діями не дає Держпідприємництву можливості покращити бізнес-клімат», - вказується в заяві.

Також відомство скаржиться, що у рішеннях Мінекономрозвитку щодо задоволення скарг на рішення Держпідприємництва відсутня обґрунтованість та об’єктивність.

В цьому контексті голова Держпідприємництва Михайло Бродський висловив думку, що Мінекономрозвитку потрібно позбавити повноважень стосовно розгляду скарг на рішення його відомства, а такі повноваження  повинні бути  лише в Кабміну.

Нагадаємо, 25 січня 2014 року Бродський повідомив про плани внести на розгляд парламенту законопроект про вдосконалення держконтролю та визначення підконтрольних сфер господарської діяльності.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов 18 листопада 2013 року висловив упевненість, що Україна за підсумками року увійде в сотню країн світу за легкістю ведення бізнесу.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: