4 мільярди на дніпропетровську об'їзну закопують в ями?

Читать на русском

Як свідчать знімки об'їзної дороги в Дніпропетровську, вже зараз окремі здані в експлуатацію ділянки ще не завершеного проекту вимагають серйозного ремонту.

Перша черга міської об'їзної протяжністю 18 км була здана в експлуатацію в 2011 році, але за такий короткий термін на ній утворилися численні ями.

Нагадаємо, що вартість цієї ділянки, як повідомлялося, склала 810 млн. грн.

Водночас, в травні 2013 року під час відвідин Павлограда Дніпропетровської області Президент Віктор Янукович повідомив, що загальна вартість робіт з будівництва об'їзної дороги складе 4 млрд. грн., а 2,5 млрд. на той момент були вже освоєні.

У жовтні 2012 року екс-прем'єр Микола Азаров повідомив, що об'їзна дорога навколо Дніпропетровська буде добудована в 2013 році, але ця обіцянка виконана не була.

20 березня 2013 року віце-прем'єр Олександр Вілкул пообіцяв, що протягом поточного року буде здана в експлуатацію II черга об'їзної дороги в Дніпропетровську протяжністю 7 км, і ця обіцянка також зафіксована як невиконана.

21 травня 2013 року Президент Віктор Янукович заявив, що будівництво об'їзної автодороги навколо Дніпропетровська буде завершено максимум до кінця 2015 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: