Станцію метро "Львівська брама" цього року не добудують

Читать на русском

Будівництво станції київського метрополітену «Львівська брама» почалося ще у 1989 році, але через брак фінансування та відсутність остаточного проекту реконструкції його постійно заморожували, а завершення робіт переносили на наступні роки. Столична влада неодноразово заявляла про наміри відкрити станцію ще у 2009-2010 рр., та вони не увінчалися успіхом.

Минулої весни голова КМДА Олександр Попов повідомив, що вихід зі станції метро "Львівська брама" почнуть будувати у другій половині 2012 року, щоб у 2013-му здати її в експлуатацію. Однак нещодавно в інтерв'ю посадовець  зазначив, що будівельні роботи почнуться тільки з 1 січня наступного року, адже раніше це зробити технічно неможливо через необхідність здійснення заморозки ґрунтів.

Складається враження, що за такою відмовкою влада знов намагається приховати свою неспроможність реалізувати масштабний проект вчасно та в повному обсязі. Можна щоразу посилатися на обставини непереборної сили, та все ж варто усвідомити, що без відкриття станції метро "Львівська брама"  неможливо буде полегшити і пришвидшити транспортне сполучення в районі Львівської площі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: