У поїздах Hyundai виявили тріщини

Читать на русском

У всіх поїздах Hyundai, які використовувалися «Укрзалізницею» для пасажирських перевезень «Інтерсіті+», виявлені дефекти, зокрема - тріщини в вагонах.

Про це на прес-конференції сказав заступник гендиректора «Укрзалізниці» Микола Сергієнко.

«Несправності ... були виявлені вчора в поїзді №3 і ще в п'яти поїздах. (Пізніше) ознаки подібних дефектів були виявлені в інших поїздах», - заявив чиновник.

Як стало відомо на прес-конференції, корпорація Hyundai проводить інспекцію і для здійснення експертизи в Україну прибудуть її фахівці.

Раніше прес-служба «Укрзалізниці» заявляла про те, що несправність виявлена ​​тільки в одному поїзді, а інші поїзди зняли з маршрутів для безпеки пасажирів.

Також в УЗ повідомляли, що неполадки будуть усуватися за рахунок виробника, так як поїзди перебувають на гарантійному обслуговуванні.

При цьому пасажирам «Інтерсіті+» було обіцяно повернути різницю у вартості квитків, якщо вони скористаються іншими поїздами, або повністю компенсувати вартість квитків у разі відмови від поїздки.

Як відомо, спочатку призупинення руху поїздів Hyundai пояснили проведенням їх технічного огляду.

Нагадаємо, 16 серпня 2012 року екс-прем'єр-міністр Микола Азаров пообіцяв, що потяги Hyundai Україна більше купувати не буде, а перевага буде віддана поїздам Крюківського заводу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: