Міністр Порошенко регулярно віддає зарплату на благодійність

Читать на русском

Дiяльнiсть, спрямована на надання безповоротної матерiальної або фiнансової допомоги iншим, останніми роками набула неабиякої популярності в Україні. Відомі спортсмени, діячі культури та політики, займаючись благодійністю, надають підтримку тим, хто її потребує, та водночас отримують довіру та повагу значної частини громадян.

Навесні поточного року новопризначений Міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко пообіцяв , що його зарплата, як і раніше, буде перераховуватися в Благодійний Фонд, який з 1998 року надає допомогу дітям-сиротам, багатодітним родинам, малозабезпеченим людям похилого віку, підтримує талановитих дітей і молодь, сприяє розвитку освітніх, екологічних проектів і підвищенню кваліфікації людей гуманітарної сфери.

У вересні Міністерство економічного розвитку і торгівлі України надало копію платіжних доручень міністра за квітень-серпень, згідно яких зарплата посадовця дійсно регулярно перераховується на рахунок Благодійного Фонду.

Було б добре, якби усі політичні діячі країни відповідали з такою ж педантичністю на поставлені питання, а що стосується позиції Петра Порошенка, сподіваємось, що вона залишиться незмінною і зробить здоровими та щасливими якомога більше дітей, а також надасть додатковий імпульс розвитку новітнім державним проектам.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: