На момент звільнення волинський губернатор виконав п'яту частину обіцянок

Читать на русском

Колишній губернатор Волинської області Борис Клімчук на момент свого звільнення зумів виконати 37 зі 190 обіцянок, зафіксованих проектом «Слово і діло».

При цьому 21 обіцянку Клімчука було провалено, а 132 залишилися в процесі виконання.

Таким чином, рейтинг відповідальності екс-голови Волинської ОДА в системі «Слово і діло» склав 19%.

Серед останніх виконаних обіцянок Клімчука варто виділити введення в експлуатацію декількох культурно-історичних об'єктів (художня галерея в Замку Любарта, музей-садиба Стравінського в Устилузі, Свято-Покровська церква в Піддубцях), виділення коштів на реалізацію програми «Волинькард» та добудову перинатального центру.

Водночас, екс-губернатор Волині, всупереч своїм обіцянкам, не забезпечив повною мірою житлом повнолітніх дітей-сиріт, а мешканок області - безкоштовними обстеженнями за допомогою пересувних мамографів.

На 2014 рік Клімчук вже встиг пообіцяти будівництво низки шкіл, відкриття торгового центру ПортCity, ремонт краєзнавчого музею, лялькового театру і бібліотеки ім. Олени Пчілки та ряду доріг.

Рейтинг відповідальності Бориса Клімчука розрахований як співвідношення виконаних ним обіцянок до загальної кількості даних екс-губернатором обіцянок.

Як відомо, 5 лютого Президент Віктор Янукович підписав указ про звільнення Клімчука з посади голови Волинської обласної державної адміністрації.

Того ж дня Янукович призначив на цю посаду Олександра Башкаленка.

Раніше протестуючі в Луцьку прийшли до Клімчука, вимагаючи від нього написати заяву про відставку.

 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: