Тижневий дайджест станом на 24 вересня 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 196-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - голова політичної партії "УДАР" Віталій Кличко, голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій Чмирь та голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук.

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко запевнив, що після проходження його політичної сили до Парламенту будуть створені сприятливі умови для розвитку українського села, а закриття сільських шкіл, лікарень та закладів культури залишиться у минулому. Політик також звернув увагу на екологічний стан окремих регіонів. Так, в рамках зустрічі з виборцями Донбасу він повідомив, що буде впроваджено нові технології і стандарти технічного оснащення підприємств Луганщини та Донеччини.

Очільник Сумщини Юрій Чмирь у поточному році планує придбати нове обладнання для 126 шкіл регіону на суму 1200 тис.грн., а в майбутньому - відкрити вірменську недільну школу на базі ЗОШ №18. Також губернатор зазначив, що, маючи потужне підприємство "Конотопський авіаремонтний завод "Авікон", до 2014 року необхідно налагодити виробництво 40-ка вертольотів на рік, це дасть змогу в подальшому вийти на зовнішній ринок.

Голова Житомирської ОДА Сергій Рижук повідомив про намір будь- що захищати журналістів, навіть тоді, коли вони будуть висвітлювати його діяльність з негативної точки зору. Серед планів на наступний рік - повністю забезпечити область дитячими дошкільними закладами та повернути у державну власність кінотеатр "Україна".

Протягом аналізованого періоду часу 53 обіцянки отримали статус "Виконано" та 54 - "Не виконано".

Як і обіцяв Президент Віктор Янукович, 19 вересня розпочалося будівництво лінії електропередач між Рівненською, Хмельницькою АЕС та підстанцією «Київська», що дасть змогу максимально використовувати встановлені для цих електростанцій потужності.Однак інший представник Партії регіонів свого слова не дотримав. Мова йде про Першого заступника голови партії  Володимира Рибака, який заявляв, що голови облдержадміністрацій не балотуватимуться на виборах до Верховної Ради 2012 року. Натомість у серпні 2012 року ЦВК зареєструвала кандидатами в народні депутати 3 губернаторів, які є членами Партії регіонів.

Станом на 24.09.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 666 персон та 6582 обіцянки, з них 3460 у процесі, 1636 виконаних та 1486 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: