Для Арбузова головними завданнями є зарплати і дороги

Читать на русском

В.о. першого віце-прем'єра і керівник Кабінету Міністрів Сергій Арбузов назвав своєчасну виплату зарплат і безперебійну роботу систем життєзабезпечення країни головними завданнями в роботі уряду.

«Враховуючи прогноз погоди, в пріоритетні питання виходять: забезпечення безперебійної діяльності житлово-комунального господарства, своєчасне розчищення доріг, здійснення оперативного ремонту електромереж, пошкоджених в результаті снігопадів і сильного вітру», - цитує прес-служба КМУ слова Арбузова.

Коментуючи ситуацію з зарплатами, він зазначив, що в цілому з початку року заборгованість зменшилася на 23 млн. грн., або на 3%.

В той же час, з його слів, в окремих регіонах, зокрема, в Києві, Волинській, Івано-Франківській та Вінницькій областях, заборгованість, навпаки, дещо зросла.  

«У Києві - на 13,5 млн. грн., Волинській області - на 1,1 млн. грн., в Івано-Франківській та Вінницькій областях - на 0,3 і 0,5 млн. відповідно», - уточнив він.

Нагадаємо, вчора, 28 січня, Президент Віктор Янукович прийняв відставку уряду. При цьому Кабміном тимчасово керуватиме в.о. першого віце-прем'єра Сергій Арбузов.

Рейтинг відповідальності Арбузова в системі «Слово і діло» станом на 29 січня 2014 року становить 27%.

Арбузов виконав 14 своїх обіцянок з 51, зафіксованої проектом, 5 його обіцянок були провалені, а 32 – перебувають у процесі виконання.

6 грудня 2013 року Арбузов заявив, що  влада готова йти на переговори з опозицією, а 30 листопада пообіцяв, що за фактом силового розгону Євромайдану в ніч з 29 на 30 листопада буде проведено розслідування, і винні будуть покарані.

Арбузов також обіцяв, що влада не допустить спаду економіки, а Україна нарешті підпише угоду про асоціацію з ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: