Змінами до Конституції займеться спеціальна комісія

Читать на русском

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що у Верховній Раді буде створена комісія з розробки змін до Конституції.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Партії регіонів.

«Сьогодні на порядку денному стоїть питання про зміну Конституції. Питання написання нового варіанту Конституції піднімається постійно, але для цього потрібно провести досить трудомістку роботу, що вимагає великих розумових і часових витрат. Тому в парламенті буде створена спеціальна комісія, яка займатиметься цим питанням», - заявив Єфремов.

За його словами, при розробці змін до Конституції перш за все повинні враховуватися не політичні інтереси окремих сил, а інтереси держави та її громадян.

«З питання внесення змін до Конституції ще будуть вестися дискусії. І я сподіваюся, що в тій атмосфері, яка сьогодні складається в парламенті, у нас є можливість домовитися і з даного питання», - підсумував Єфремов.

Нагадаємо, лідер УДАРу Віталій Кличко 18 грудня 2013 року заявив, що одним з головних завдань є відновлення дії Конституції 2004 року.

Голова парламентської фракції партії «Батьківщина» Арсеній Яценюк 6 грудня 2013 року погодився виконати всі пункти петиції «Завдання 5/12», серед яких - відновлення Конституції до реформи 2004 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: