Карта АТО: ситуація на сході України станом на 14 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 14 червня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Адміністрації Президента, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

На Маріупольському напрямку закінчилось відносне затишшя, що тривало 2 дні. Протягом минулої доби бойовики 9 разів обстрілювали позиції сил антитерористичної операції в Широкиному та по одному разу – в Чермалику й Новоселівці.

На Донецькому напрямку зберігається найбільш напружена ситуація в зоні АТО. Найбільше обстрілів зафіксовано в районі Донецького аеропорту, західних околиць Горлівки, а також в районі Мар’їнки та Гранітного, де, за даними Адміністрації Президента, сепаратисти застосовують артилерію, міномети, гранатомети, танки й стрілецьку зброю. Бойове зіткнення проросійських військ та сил АТО відбулося біля Верхньотерлецького, також противник спробував здійснити наступ на Мар’їнку, але отримав відсіч.

На Луганському напрямку режим припинення вогню порушувався поблизу Новотошківського, Золотого, Болотеного, Кримського та Щастя.

Втрати

За минулу добу у ході проведення антитерористичної операції загинув один український військовослужбовець, 21 отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: