Карта АТО: ситуація на сході України станом на 1 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 1 червня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

На Маріупольському напрямку тривають зіткнення в Широкиному. Вчора противник активізувався у другій половині дня. Окрім мінометного вогню, наші позиції були обстріляні зі 122-мм гармат.

На Донецькому напрямку противник здійснив серію потужних мінометних та артилерійських обстрілів наших позицій у Пісках та Опитному. На південь від Донецька відбулося 2 бойових зіткнення між українськими військовими та ДРГ бойовиків – у с. Славне Мар’їнського району та поблизу с. Миколаївка Волноваського району. У передмістях Горлівки противник вів вогонь з важкого озброєння у Кіровому та в районі Світлодарська.

На Луганському напрямку вчора бойові дії велися лише у двох точках ­– бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по наших позиціях поблизу м. Щастя, а також у сел. Золоте, де знаходиться пункт перетину лінії зіткнення. В районі Бахмутської траси та Станиці Луганської режим припинення вогню зберігався. Фактів застосування важкого озброєння на Луганському напрямку не зафіксовано.

Втрати

Вчора, 31 травня, внаслідок бойових дій 3 українських військовослужбовців загинули, 4 отримали поранення. Також у ході бою під Мар’їнкою 2 наших військовослужбовців потрапили в полон. Докладаються зусилля з виявлення їх місцезнаходження і звільнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: