Карта АТО: ситуація на сході України станом на 16 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 16 травня 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Загарбники і надалі продовжують провокації та нищать інфраструктуру населених пунктів, що знаходяться вздовж лінії розмежування. Розпочинаючи з 18.00 годин вчорашнього вечора продовжують обстрілювати наші позиції практично з усієї наявної в них зброї.

Напрямки

На Луганському напрямку бандити застосовували танки, артилерію, міномети, гранатомети, кулемети, протитанкові ракетні комплекси, снайперські гвинтівки та стрілецьку зброю, обстрілюючи переважно Станицю Луганську. Дісталося і Щастю.

На Донецькому охочі до руйнування злочинні озброєні угрупування обстріляли Гранітне, Опитне, Березове і Піски.

На Артемівському напрямку варвари під прапорами неіснуючих держав вели вогонь по захисникам своєї рідної землі у Світлодарському, Ленінському, Кіровому, Розовці та Золотому.

Агресори обстрілювали і Широкине, не припиняючи свою чорну справі ні вдень ні вночі. Отримуючи адекватну відповідь, вони мало не щоразу запрошують припинення вогню, і щоразу перші ж його порушують.

БПЛА злочинців було помічено у небі за напрямками Чермалик-Новоселівка, Ясинувата-Донецьк, Старобільськ-Курячівка, Лиман-Щастя, а також Весела Гора-Щастя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: