Карта АТО: ситуація на сході України станом на 11 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 11 травня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Напрямки та обстріли

З 18.00 години 10 травня бойовики в ході обстрілів позицій українських військ знову активно використовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

На Донецькому напрямку обстріли були з 120 мм мінометів по Пісках. А близько опівночі там відбувся бій з диверсійно-розвідувальною групою бандитів. Стріляли загарбники і по шахті Дутовка.

В районі Луганська злочинці обстрілювали наших військових у Щасті та Кримському. Продовжуючи знищувати інфраструктуру Донбасу російсько-терористичні найманці стріляли і по ТЕС міста Щастя. Також обстріляли  з гранатометів Станицю Луганську.

На Артемівському напрямку  теж закінчилося  відносне затишшя. З мінометів заборонених Мінськими домовленостями  стріляли по Ленінському та Майорському. Протитанкові керовані ракети та великокаліберні кулемети терористи застосували в районі Лозового.

У Широкиному знову було чути розриви від 120 мм мінометів.

Звечора активізувались і безпілотники противника. Їх було помічено над Широкиним, Маріуполем, Володарським, Орловським, Павлополем, Ломакіно, Піщевиком, населеним пунктом Мангуш.

Втрати

В наслідок обстрілу Станиці Луганської бойовиками поранено 2 військових та одного мирного жителя.В ході обстрілу бойовиками Ясинуватського району в с. Василівка отримав смертельні поранення чоловік 1969 року народження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: