Карта АТО: ситуація на сході України станом на 1 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 1 травня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції минулої доби залишалася неспокійно, але контрольованою, повідомляють в Інформаційно-аналітичному центрі РНБО. Бойовики продовжують використовувати заборонені види зброї: 15 разів позиції сил АТО були обстріляні зі 120-мм мінометів, 5 разів – зі 122-мм гармат, 3 рази – з танків.

На Маріупольському напрямку основними точками зіткнення, як і раніше, залишаються Широкине і Чермалик. Особливу активність супротивник учора виявив протягом першої половини дня.

На Донецькому напрямку основні удари ворога були зосереджені в районі Донецького аеропорту, північно-західних околиць Горлівки та біля Світлодарська. Режим тиші тут порушується повсякчас, працюють снайпери.

На Луганському напрямку було зафіксовано серію провокацій з використанням стрілецької зброї поблизу м. Щастя.

Втрати

На жаль, протягом доби не обійшлося без втрат з боку українських воїнів: 2 військовослужбовців загинули, ще 2 були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: