Карта АТО: ситуація на сході України станом на 26 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 26 квітня 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Увечері 25 квітня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася напруженою. З 18:00 до опівночі незаконні збройні формування 30 разів обстріляли позиції наших військ уздовж лінії розмежування, в основному зі стрілецької зброї. 

На Донеччині неподалік населеного пункту Піски злочинці провели 8 обстрілів позицій сил АТО, 4 з них - з мінометів калібру 120 міліметрів. Мінометного обстрілу також піддалися позиції українських військ поблизу Ленінського, Широкино, Авдіївки і Майорська.

У районі Авдіївки бандформування відкривали вогонь з артилерії калібру 122 міліметра, а поблизу майорська провели обстріл нашого опорного пункту з артилерії калібру 152 міліметри.

У небі на Донеччині над населеними пунктами Піски і Кам'янка були зафіксовані прольоти безпілотників супротивника.

На Луганщині в районі населеного пункту Щастя злочинці провели обстріл опорного пункту з бойової машини піхоти, а неподалік Станиці Луганської застосовували по наших позиціях автоматичні гранатомети.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: