Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 21 квітня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Протягом минулої доби обстановка в зоні АТО зберігалася стабільно напруженою і контрольованою. Вчора наші позиції 10 разів були обстріляні з 120-мм мінометів та 4 рази – з танків. Зафіксовано роботи ворожих БМП. Значно активізувалися снайпери бойовиків – зафіксовано 4 випадки їх роботи у Авдіївці, Пісках та Щасті. Незважаючи на ці провокації, наші військовослужбовці тримають периметр по всій лінії розмежування, і готові до будь-яких підступів противника.

Точки найбільш запеклого протистояння між нашими військовими і противником за минулу добу:

на Маріупольському напрямку – с. Широкине;

на Донецькому напрямку – район аеропорту та передмістя Горлівки (Майорськ та Ленінське);

на Луганському напрямку – м. Щастя, а також с. Сизе Станично-Луганського району. Там вчора відбулося тривале бойове зіткнення наших військових з бойовиками із застосуванням стрілецької зброї. Щільним вогнем у відповідь наші бійці змусили противника відступити.

Втрати

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, ще 1 – було поранено. Це сталося вчора увечері в районі селища Піски.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: